lauantai 23. tammikuuta 2010

Tammikuista turinaa

Voi kun joskus saisi niin ison kodin, että siellä olisi vaatekaappi jossa vaikka jokaiselle puserolle olisi oma hylly... kaikenlaisia toiveita, mutta tällaista tuli mieleen taas kerran kun järjestelin vaatekaappia. Poistoon, eli kirpparille tai vaatekeräykseen lähti taas pussillinen sellaisia vaatteita, joita en ole ainakaan vuoteen käyttänyt. Kun tilaa on vähän, niin ei kannata varastoida sellaista mitä ei tarvitse. Vein myös viime vuoden koiralehtien vuosikertoja häkkivarastoon. Olen kerännyt esim. Koiramme-lehteä varmaan yli 30 vuotta, eli niin kauan kun olen ollut Kennelliiton jäsen. Eikä vanhoja lehtiä enää millään voi heittää pois! Nyt vaan alkaa varaston hyllyt olemaan täynnä lehtiä ja tilanne on se, että viimeistään n. kolmen vuoden kuluttua pitäisi päästä muuttamaan omakotitaloon jossa olisi vaikka kunnon ullakko :) Vanhoja lehtiä olisi kiva joskus lueskella, mutta nyt en ala kaivamaan niitä hyllyn periltä ja nostelemaan painavia laatikoita. No, näihin neliöihin on toistaiseksi tyytyminen.

Kävin eilen kummitytön 2-vuotis synttäreillä. Nuorella neidillä riittää toimintaa ja vauhtia, kuten ikään kuuluu. Ja omaa tahtoa myös :)

Kiitos vielä tarjoiluista, hyviä olivat kuten aina!

Pakkaset ovat vaan jatkuneet. Että eipä noita koirien töppösiä tullut turhaan tehtyä. Minä alan taas väsyä tähän talveen. Koirien kanssa ei pääse oikein kunnolla sellaiselle irti-olo lenkille, kun lunta on niin paljon. Jäällä ollaan käyty jonkun kerran, mutta sielläkin saa varoa hiihtäjiä ja toisia koiria. Sitten kun kunnon lenkkejä ei saa tehtyä, niin koiratkin on levottomia sisällä, eikä niitä aina jaksais.. Onneksi ensi viikonloppuna saa omaa aikaa, kun lähdetään Pekan kanssa viettämään iltaa ja yöpymään Jyväskylään. Varasin tänään koirille nyt paikat tänne paikalliseen koirahoitolaan. Se on aika uusi hoitola ja katsotaan nyt miten nuo äitinkullat pärjäävät sellaisessa paikassa =)

Ei kommentteja: