tiistai 5. tammikuuta 2010

Carpe diem

Iloitse tästä päivästä
Iloitse tästä päivästä, sillä se on elämä itse,
aitona ja sykkivänä. Sen kaari on lyhyt, mutta siinä on kaikki mikä on totta ja oikeaa ihmisen elämässä. Eilinen on vain unta ja huominen kangastusta. Käytä hyvin tämä päivä, niin jokainen eilispäivä on onnellinen unelma ja jokainen huomen ihana toivo. Iloitse tästä päivästä ja tervehdi sen nousevaa aurinkoa. -Kalidaso

Tässä vähän ajattelemista näin vuoden alkuun kun taas yksi eletty vuosi on takana. Päivät menevät niin nopeasti että hetkeen tarttuminen yleensä unohtuu kun aina on kiire jonnekin. Tämä postaus sai ideansa kaulakorusta, jonka löysin tänään kirpparilta. Ihastuin tähän ihan täysin.


Kuva ei oikein tee oikeutta korulle, kun piti ottaa ilman salamaa että heijastusta ei tullut. Minusta se on vaan tosi kaunis, eikä maksanut kuin euron! Välillä sitä tekee tosi löytöjä.
Vuoden vaihde menikin taas Saakosken rauhassa. Tällä kertaa mukana oli vain koirat, jätin Helmin kotiin sisälle koska se ei tosiaan viihdy muualla kuin kotona. Pakkasta oli ihan riittävästi ja vähän paleli huusissa käydessä =) Mutta maisema oli kaunis ja hangella kuin tuhansia timantteja.


Tämä pakkanen on koetellut hermoja. Lenkit on jääneet lyhyiksi ja siitä kärsii niin mieli kuin vartalokin..ainoa liikunta mitä tässä on riittänyt on se kun nousen sohvalta laskemaan Helmin takapihalle, istun takaisin sohvalle ja taas n. puolen minuutin päästä nousen laskemaan sen sisälle. Ja tätä liikuntaa riittää. Tähän edestakas ravaamiseen yhtyvät välillä myös koirat. Mutta toivottavasti sitten vastaavasti kevät tulisi ajallaan, kun nyt on tosi talvi.

Ei kommentteja: