maanantai 1. helmikuuta 2010

Virkistysviikonloppu

Tulipa taas vietettyä hotelliyö miehen kanssa, onneksi sentään ihan oman miehen kanssa =) Lähdettiin perjantaina Jyväskylään yöpymään Jyväshoviin, samaan paikkaan kuin mun synttärinä joulukuussa. Käytiin ensin syömässä Rossossa ja Sokoksella shoppailemassa. Ostin ihan omaksi nyt piikkimaton. Siskon matto on ollut lainassa, mutta tykkäsin että matto olisi hyvä olla saatavilla aina kun siltä tuntuu. Illalla sitten pyörähdeltiin ravintolassa 7 seinähullun tahdissa. Pekka lauloi välillä karaokea ja vetäisimme jopa yhden dueton! Oli muuten eka kerta kun näin "julkisesti" lauloin, onhan tuota kotona tullut hoilattua ja kavereiden kesken, mutta se on eri juttu. Eipä tuolla ollut tuttuja, joten ei tarvinnut nolostella :) Lauantaina, tuhdin aamiaisen jälkeen kävin vielä kaupoilla, mm. Ekolossa ostamassa goji-marjoja, pähkinöitä ja mulperimarjoja. En ollut koskaan nähnytkään noita mulperimarjoja, mutta hyviä ovat ja kiva lisä omaan aamupala-sekoitukseeni.
Oli ihan mukavaa välillä irrota kotoa, mutta tuumattiin, että eiköhän tuo nyt olla nähty ja ehkä joskus toiste vaihdetaan kaupunkia jos halutaan hotelliyöpyä. Koirat olivat tällä kertaa hoidossa eka kertaa koirahoitolassa. Täällä eräs paikallinen kennelin pitäjä teki hevostallinsa yhteyteen tiloja myös hoitokoirille ja sinne veimme koirat perjantaina Jkylään mennessä. Kyllä minulle teki vähän häijyä jättää ne hmm...hieman ankeaan häkkiin kiljumaan perään, mutta yritin kovettaa mieleni ja ajatella että vuorokausi menee kyllä. Välillä mieleen tuli kauhukuvaa siitä että Ruska olisi jotenkin päässyt karkuun ja lähtenyt menemään kotiinpäin ysitietä... No mitään tällaista ei tietenkään tapahtunut, vaan koirat olivat ihan hyvässä voinnissa kun mentiin hakemaan. Toki ne sekosivat päästään täysin kun näkivät minut, mutta ihan ilosta vaan! Kyllä tuonne toistekin voin viedä tuollaiseen lyhytaikaiseen hoitoon, kun paikka on kuitenkin lähellä.

Minulla helmikuu alkaa reumalääkärin tapaamisella ylihuomenna. Vuoden alusta lähtien oikea nilkkani on ollut kipeä, välillä enempi välillä vähempi. Pelkään kuitenkin, että reuma siinäkin nyt jyllää :( Soitin Jkylään reumaosastolle ja onneksi sain lääkärin ajan näin pian. Nilkka myös kuvataan ja tänään kävin labroissa. Meinaa vetää vähän apeaksi, mutta saas nyt nähdä mitä lääkäri tuumaa.

2 kommenttia:

Ninalandia kirjoitti...

No voi =( Et sä voi nyt alkaa kipeytymään, sulle on meillä koko kesäks hommaa =)

Vai siitäkö sä yritätkin tässä luistaa... ;)

Jaana kirjoitti...

Niin no pitää sitä jotain yrittää keksiä!
Ei vaan, kyllä vähän huolettaa kun on ollut niin pitkään ihan kelpo vointi. Mutta pitää nyt katsoa mitä tohtori tuumaa.