maanantai 18. toukokuuta 2009

Rella silmätarkastuksessa

Käytin Rellan lauantaina silmätarkissa. Sillähän todettiin kaksi vuotta sitten oikeassa silmässä lievä, alkava kaihi. No nyt tämä muutos oli kuulemma tihentynyt jonkin verran, mutta ei laajentunut. Ja myös vasemmassa silmässä todettiin lievää kaihimuutosta :( Mutta lääkäri sanoi, että ei Rellasta tule koskaan sokeaa, ja tämä oli hyvä uutinen. Nämä muutokset siis tuskin haittaavat Rellan elämää. Jos se elää vanhaksi koiraksi, niin voin ehkä vielä kerran käyttää sen tarkastuksessa, muutoin asia saa olla.

Riian sairasloma loppui tänään kun 10 vrk:n toipilasaika on ohi. Haava on tosi siisti ja koira on hyvävointinen. Toivottavasti se saa nyt jatkaa eloaan terveenä tyttönä, ilman narttujen vaivoja!

Oltiin pari yötä Saakoskella, kelit suosivat ulkoelämää, tänään oli melkein 20 astetta lämmintä. Istutin sinne kuunliljoja ja laitoin krassin siemeniä pariin purkkiin. Pekka teki mulle tuohon omalle etupihalle uuden kukkatelineen koivunpölkyistä, laitan kuvia kun saan siihen kukkaistutukset laitettua. Joskohan kohta uskaltaisi ostaa kesäkukkia, ettei tarvis siirrellä niitä öiksi sisälle. Pitää katsoa vaikka ensi viikolla miksi tuo sää muuttuu.


Ei kommentteja: