maanantai 4. toukokuuta 2009

Elämää vapun jälkeen

Ihan kivan vapun jälkeen mentiin viikonlopuksi Saakoskelle. Aurinko paistoi ja lämmitti, piti lainata Pekan vaatevarastosta hihatonta paitaa ja sortsia päälle. Normipuuhastelujen lisäksi jatkoimme Pekan jo aloittamaa ulkokalusteprojektia. Minä saan takapihalle uudet penkit ja pöydän ja Saakoskelle tulee myös uusia penkkejä. Minun hommana oli maalata lautoja. Väri valittiin sovulla yhdessä :)

Isäntä sahailee..


Ja minä heilutan pensseliä..


Valmiista tuotoksesta tulee kuvia myöhemmin!

Luonto-asiaa: huomasin sunnuntaina, että joku lintu oli tehnyt pesän pihan halkopinon päälle. Pino on suojattu katoksella ja pesä oli suojassa, mutta silti aika levottomalla paikalla. Koko viikonlopun aik
ana en nähnyt, että lintu olisi mennyt sinne, joten voi olla että pesä hylätään. Oikeistaan olisi parempi, ettei lintu ehtisi munia sinne, koska varmasti häiriintyisi sitten kun me ollaan siellä. Ja jos ei välittäisi ihmisistä niin ainakin koirista! Pesä oli tehty kuivista heinistä ja oksista.


Valkovuokot mallia 2009.


Istutin pihaan uuden kasvin, Seijan pihalta kotoisin olevan pihlaja-angervon. Saunan vierestä löytyi sille sopiva paikka. Riia ja Rella pääsi kuvaan myös.

Ei kommentteja: