maanantai 29. joulukuuta 2008

After joulu

Jokos se pukki kävi...? Tässä on ollut vähän usvainen olo, kun tulin kipeäksi tapanin päivänä. Aamulla annoin ylen kaikki edellisiltana Seijalla nautitut ruuat ja juomat ja sitten tuli kuume. Aika harvoin mulla on kuumetta, mutta nyt oli. Eilen sunnuntai-iltana ei enää ollut, tänään en ole vielä mitannut. Pitää kai illalla vielä mitata. Tänään oli pakko lähteä asioille ja käydä vähän aleja tutkimassa. En löytänyt muuta kuin yhden puseron, mutta ei oikein ollut puhtiakaan penkoa jokaista kauppaa. Ainoa mitä oikeasti tarvisin, olisi uudet talvilenkkarit ja kenkäkauppaan en nyt päässyt.
Joulu muuten meni ihan mukavasti. Syötiin ja juotiin hyvin. Lahjojakin tuli; kaulakoru, veteraaniheijastin, arpoja, vuodevaatteita, suklaata, kalaöljykapseleita ja villasukat. Joulupäivänä oltiin siis Seijalla aterialla ja pelaamassa Aliasta. Hauskaa oli!
Olohuone on täyttynyt uudesta elektroniikasta kun Pekka osti monitoimitulostimen ja taulu-tv:n. Tulostin on vielä asentamatta, en ole kertakaikkiaan jaksanut nyt vielä perehtyä. Tv sen sijaan näkyy hyvin ja isolla kuvalla.
Uudeksi vuodeksi on tarkoitus mennä Saakoskelle. Jospa siellä ei kuuluisi raketteja eikä Rellan eikä Helmin tarvisi pelätä. Helmikin otetaan mukaan, se saa olla siellä sisäkissana yhden yön yli kun en halua jättää sitä kotiin yksin kauhuissaan.

Ei kommentteja: