lauantai 3. tammikuuta 2009

Vuosi alkuun

Vielä on loppiaispyhä jäljellä ennen kuin siirrytään ns. normiarkeen. Johan tässä on olleet viikonpäivät ihan sekaisin kun pyhäpäiviä on ollut vähän väliä.
Vuoden vaihde sujui ihan hyvin. No Helmi koki kyllä elämänsä järkytyksen kun joutui kotoa pois. Saakoskella se pakoili alkuun sohvan takana ja nurkissa ja myöhemmin illalla löysin sen vuodevaatelaatikosta sohvan alta. Seuraavana päivänä se oli jo hieman toipunut, katseli ikkunoista ja söikin vähän. Mutta taitaa olla jatkossa parempi antaa sen olla kotona eikä raahata vieraisiin nurkkiin! Maalla oli muuten ihanan hiljaista, joitakin kaukaisia raketin ääniä kuului, mutta ne eivät haitanneet. Käytiin saunassa, syötiin ja valettiin tinoja. Koirien kanssa pääsi vielä metsäänkin kävelemään, kun lunta oli niin vähän.
Nyt onkin ollut oikean talven tuntua kun pakkasta on ollut toistakymmentä astetta. Jospa pääsisi vielä jäällekin joku päivä lenkille, olisi mukavaa vaihtelua. Tosin pellollakin on ollut ihan hyvä mennä kun lumi ei haittaa.
Tapanina alkanut tauti on jyllännyt koko viime viikon, vasta tänä aamuna olo oli vähän parempi eikä lihaksia enää särkenyt. Niistämistä kyllä sen sijaan riittää varmaan pitkään! Sain kuit
enkin siivottua ja joulutavarat laitoin pois.

Tässä kuurankukkia Saakoskelta

Ei kommentteja: