sunnuntai 21. joulukuuta 2008

Jouluhärdelliä

Tänään oli talvipäivän seisaus ja olikin synkkä, sumuinen päivä. Lumet ovat taas kerran sulaneet, jotain likaista sohjoa tienvarsilta löytyy. Ennusteet ovat luvanneet sateita ja jouluksi kyllä pakkasta, mikä olisi enemmän kuin tervetullutta.
Pekka tuli torstaina töistä ja pari päivää ollaan käyty asioilla (= minun asioilla..). Saakoskellakin käytiin ja tänään Pekka meni sinne kun minä ja Seija käytiin tekemässä äidille joulusiivot. Huomenna ehkä lähdetään Jyväskylään, hakusessa on taulu-tv. Mutta kun sen pitää olla tiettyä merkkiä ja mallia ja hintakin kohdallaan, niin ei taida olla helppoa löytää.
Omat lahjat olen pääasiallisesti jaellut asianosaisille, muutama pitää vielä toimittaa. Ostin itselleni lahjaksi, tai Pekka maksoi puolet, Abban The Albums dc-paketin. Siinä on 8 cd:tä ja yksi bonus cd. Onhan mulla niitä kasetteja sekalainen valikoima, mutta nyt on ainakin kaikki ja nykyaikaisemmassa muodossa. Abban musiikki ei vanhene ikinä ja sitä jaksaa kuunnella aina uudestaan!
Joulukortteja on tullut ja ihania muistamisia myös trimmausasiakkailta :) Onhan tässä vielä kaksi postipäivää jäljellä ennen joulua ja sitten voi laskea loppusaldon. Tiistaina luultavasti ostetaan joulumuonia, aattona ehkä sitten vältellään kaupassa käyntejä.. Ja lauantaina ALEnnusmyynteihin!!!!

Ei kommentteja: