keskiviikko 10. joulukuuta 2008

Joulukuun alkua

On ollut aika kiireistä aikaa. Ainakin rimmauksia ja siistimisiä on piisannut ihan riittävästi, oikeistaan yllättävästi tähän vuodenaikaan. Karvan pöllytyksessä on jo nenäkin alkanut vuotamaan, toivottavasti en tule allergiseksi koko touhulle! En yhtään leveile, mutta taidan kuitenkin olla ihan tarpeellinen monellekin koiranomistajalle :)

Synttäriputken jatkoksi tuli vietettyä omatkin juhlat. Pekan ja parin likkakaverin kanssa käytiin baarissa, ensin kotona häirittiin naapuria laulamalla karaokea. Toisena päivänä kävi vähän varttuneempaa väkeä kahvilla. Lahjuksia tuli, sain strassikaulakorun, muumimukit, hienon sisävalohärdellin, joulutähden, lahjakortin luontaistuotekauppaan.

Tänään oli reuman jäsenilta, kävimme paikallisessa Sariske -savipajassa jonka omistaja esitteli puotiaan ja tuotteita sai ostaa. Koska en ostanut itselleni mitään synttärilahjaa, niin tuolta ostin värikkään savilautasen ja kynttilän. Kaikki savituotteet olivat uniikkeja koska ne tehdään käsin.

Lunta on nyt satanut koko talven tarpeeksi. Ainakin minun mielestä. Talvessa vihaan liukkautta!!! Tänään sattui vaaratilanne kun jalkani luisti liukkaalla kohdalla kun olin lenkillä. Toinen koipi venähti pahasti ja koko illan siihen on sattunut. En usko että lonkka on lähtenyt paikaltaan, koska pystyn sillä kävelemään, mutta tunne on ikävä. Lumiauran jälki on petollisen liukas, enkä nyt uskalla lähteä ilman liukuesteitä ollenkaan liikkeelle. Toivottavasti jalka tokenee, koirat saavat tyytyä lyhyisiin lenkkeihin, reippaasti en pysty kävelemään. Meidän piti Seijan kanssa lähteä huomenna Jyväskylään shoppailemaan, mutta siirrettiin toiseen päivään, kun jalkaa ei kannata rasittaa. Pekka on töissä ja tulee ensi viikolla kotiin eikä nyt ole avustamassa... voi rähmä..kauppaankaan ei pääse...voivoivoivoi.

Ei kommentteja: