sunnuntai 6. tammikuuta 2008

Loppiaisena

Jaaha, nyt on joulukin sitten virallisesti vietetty ja pyhät ohi vähäksi aikaa. Toisaalta on vähän rasittavaa alkaa odottamaan kevättä jo nyt, mutta ei voi mitään kun se vaan on jo mielessä. Vaikka talvikaan ei ole vielä kunnolla alkanut. Vuoden alku on kyllä jo luvannut talvea, pakkasta on ollut kymmenisen astetta ja vielä tuuli päälle joten ihan on talvelta tuntunut. Huomenna pitäisi vielä sataa luntakin. Ulkoilu on ollut huomattavasti miellyttävämpää kun ei ole tarvinnut väistellä kuralammikkoja!
Oli varmaan ennätys kun kävin eilen vielä pyörällä kylällä. Harvemmin tulee enää ajeltua tammikuussa. No aika kylmä oli ajaa, mutta muuten ihan hyvä. Jos lunta tulee, niin sitten jää pyöräkin talvilepoon.

Ruska aloitti karvanlähdön. Tänään kampasin sen kertaalleen lenkillä, karvat jätettiin luontoon. Toivottavasti ne saavat uusiokäyttöä vaikka oravanpesässä :) Karvaa tosiaan lähtee, mutta on ihan hyvä että Ruskan karvanhäätöaika on kiihkeä mutta lyhyt. Toinen karvaaja on Helmi. Se on kumma kun senkin pitää vaihtaa karvansa keskellä talvea. Nyt kun se on vielä enempi sisällä, niin irtokarvatkin ovat sitten enempi sisällä..

Ei kommentteja: