torstai 17. tammikuuta 2008

Torstaita

Tänään kävin taas pyörällä kylällä. Lunta ei ole, joten tie on hyvä polkijan polkea :) Hyviä uutisia säärintamalta: ensi viikolla pakastuu. Great! Jos sääasiat kiinostavat, niin täältä: http://194.252.88.3/rsweblti.nsf/sivut/ahtirantanen löytyy ennuste keväälle. Tämän sedän aiemmat ennusteet ovat kyllä hyvin toteutuneet, joten uskomma tähänkin!

Niin, kävin kaupoilla ja tein joitain ostoksia: kirpputorilta kaksi yöpaitaa, kirjakaupan alennusmyynnistä kirja kummipojalle hieman myöhempää käyttöä varten (on hyvä ostaa varastoon, ettei tule ongelmaa jos ei vaikka aina muista tulevia merkki- ym.päiviä..), alkosta luomupunaviiniä ja ruokakaupasta itselle pari kiloa appelsiineja, koirille purutikkuja ja kissalle purkkimuonaa. Tuota luomuviiniä ostin nyt siskontytön suosituksesta, eri asia sitten koska raaskin avata pullon!

Aamulla peltolenkillä ollessa Riia söi hiiren! Ensin Ruska bongasi hiiren ja minäkin näin vilauksen siitä kun sukelsi heinikkoon. Sitten myös Riia ja Rella tulivat etsimään ja tonkimaan maata, ja yhtäkkiä hiiri ihan kuin hyppäsi suoraan Riian suuhun. Ja se ilmeisesti, toivottavasti, tappoi hiiren parilla puraisulla ja sitten rouskutteli koko elukan. Vähän alkoi etomaan, mutta tulihan nyt sitten oikein luomuruokaa koiralle. Onhan Ruskakin syönyt tuolla myyriä, mutta kun tämä nyt tuli nähtyä aika lähietäisyydeltä niin tuntui aika hurjalta. Toisaalta Riia siinä vaan toteutti rottakoiran perimäänsä =)

Ei kommentteja: