sunnuntai 20. tammikuuta 2008

Huolta ja iloa

Rella oli kipeä tänä aamuna. Ihan kuin sen selkä olisi ollut täysin jumissa. Se käveli hyvin kankeasti ja hitaasti eikä ollut muutenkaan ollenkaan oma itsensä. Aamulenkillä pidin sitä irti jotta sai kävellä omaan tahtiinsa. Tarpeet se teki normaalisti. Kotiin tultua annoin sille kipulääkettä ja laitoin fleecepuvun päälle lämmikkeeksi. Hieroin Rellaa ja kokeilin sen selkärankaa, mutta mitään kohtaa se ei aristanut. No päivälenkillä se oli reippaampi ja nyt illalla kun kirjoitan tätä jo parempi. En tiedä sitten mikä sillä oli, toivottavasti menee nyt ohi eikä ole mitään vakavaa!

Viime kesänä Jämsän seudun palveluskoiraharrastajilla oli valokuvauskilpailu, johon laitoin kaikista koirista kuvan. Tänään yhdistyksen nettisivuilla julkistettiin tulokset ja olin voittanut Riian nenä-kuvalla :)
Kuva löytyy täältä http://www.jamsanseudunpalveluskoiraharrastajat.net/etusivu/tapahtumat.htm
Aika hauskaa, omasta mielestäni Ruskasta otettu kesäinen laiturikuva oli parempi, mutta tuomaristo siellä oli päättänyt näin. En tiedä vielä mitä on palkintona..

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Olipas hauska kuva! Hyvän kuvakulman olit keksinyt.Toivottavasti koirasi voi jo paremmin.Minunkin koirallani on joskus ollut selkä kipeä.On mennyt ohi kipulääkkeillä.Sitä on aina niin huolissaan kun koira on kipeä..

Jaana kirjoitti...

Kyllä Rella on paremmassa kunnossa. Kyllä noista tosiaan on kova huoli, kun ei aina osaa arvata mikä on vialla.