tiistai 25. tammikuuta 2011

Löpinöitä

Tuli vähän huono omatunto kun tulin laittaneeksi tuon feedjetin mistä näkee mistä päin täällä blogissa vieraillaan. On nimittäin ollut niin laiska olo kirjoitella mitään, mutta näkyy lukijoita kuitenkin päivittäin olevan. Ja minä tarjoan vain vanhoja juttuja. No, yritän nyt laittaa tähän otsikon mukaisesti jotain löpinöitä.
Talvi pentele vaan jatkuu, lunta on satanut ja satanut. Ei vaan jaksais enää survoa menemään tuolla hangessa. Ostin vaihteeksi uudet talvikengät - no vasta toiset tänä talvena. Ne
on kotimaiset Kuomat ja tuntuvat tosi mukavilta jaloissa. Sitten ostin vielä liukuestekalossit, tosin niitä ei ole vielä ainakaan tarvinnut, sen verran pakkasen puolella on pysytty. Mutta hyvä kuitenkin varautua.
Zumbat on jatkuneet ja tänään löysin kirppikseltä uudet kengät sisäliikuntaan. Maksoivat vaan 3€ ja huomenna niitä pääseekin testaamaan. Viikonloppuna löysin toiselta kirppikseltä villakangastakin, tosi siistin ja kotimaisen. Eikä ollut kallis, 3€ sekin. Ja siinä on muuten komeat ankkurinapit! Hauskaa kun välillä huomaa että kaikki päällä olevat vaatteet, paitsi alusvaatteet, on hankittu kirpputoreilta :)
Tässä hiljattain olen hankkinut myös uuden koneen. Sen hankinta on ollut mielessä jo pitkään ja nyt sen sain ostettua. Kone on tehosekoitin. Olen jo pitkään tehnyt aamiaiseksi smoothieita sauvasekoittimella, mutta niistä ei tullut ollenkaan niin hyviä kuin mitä tehosekoitin nyt pyörittää. Olen tehnyt sillä jonkin verran myös mehuja. Smoothieiden tekemisessä on vaan mielikuvitus rajana ja ohjeitakin piisaa vaikka kuinka. Ja ne on hyviä!
Nyt viikonloppuna oliskin tulossa vähän piristystä arkeen, kun mennään Pekan kanssa hotelliyöpymään Jyväskylään. Käydään syömässä ja tanssimassa. Sain eläimillekin tutun hoitajan kotiin, niin ei tarvi kuskata niitä mihinkään. Sitä odotellessa hyvää tammikuun loppua teille!

3 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Kirpparivaatteet on parhaita. Ei tarvitse tyytyä juuri sillä hetkellä muodissa olevaan väriin ja malliin.

Smoothit ovat hyviä, nam. Enemmän niitä tulee kesällä tehtyä.

Enpä minäkään kovin usein saa blogiani päivitettyä. Naamakirjassa sitäkin enemmän nykyään vierailen.

imlacking kirjoitti...

Mua harmittaa, että enää kirppareilta hirveästi löydä mitään. Aikaisemmin löysin vaikka mitä. Toisinaan sitä tosin löytää ihan helmi juttuja :), esim. itse löysin mun talvikoille terraarion 5e.

Jaana kirjoitti...

Kirpparireissu on aina arvoitus, monta kertaa tulee tehtyä ihan hukkareissuja kun mitään ei löydä. Mutta joskus taas yllättyy iloisesti hyvistä löydöistä. Siksipä kirppistely onkin niin mukavaa :)