maanantai 27. joulukuuta 2010

Joulun jälkeiset

Ja taas on arki ja maanantai. Pekka lähti muutamaksi päiväksi töihin ennen vuoden vaihdetta. Joulun pyhät menivät ihan mukavasti. Kuten nykyään monesti käy, niin eläkeläisenkin pitää välillä mennä töihin. Niin myös minun.


Tällä kertaa keikka oli hoidettu n. puolessa tunnissa, jonka jälkeen päästiin viettämään rauhallista aattoiltaa syömisen ja saunomisen merkeissä. Lahjojakin saatiin; hehkuviiniä, lahjakortti tissiliiviliikkeeseen, huopajoulutähti, shampoo ja hoitoaine, korvikset, suklaata, viiden vuoden päiväkirja ja minä ostin Pekalle uuden party-version Alias-pelistä jonka pitäis olla tuplasti hauskempi kuin entinen. Ehkä uuden vuoden pyhinä saadaan peliporukkaa kasaan.


Joulupäivä meni etupäässä löhöillen, mutta tapanina lähdettiin käymään Saakoskella. Siellä tuli vähän hyötyliikuntaa, kun putsasin pihaa. Liikkuminen on muuten ollut aika vaihtelevaa, pakkasten tahtiin on menty. Välillä pakkanen on kiristynyt yli 20 asteen, mutta toisinaan lauhtunut kymmeneen ja sitten ollaan tarettu tehdä pidempääkin lenkkiä. Täytyis taas nämä herkuttelut saada sulatettua..1 kommentti:

Pia kirjoitti...

Ihanan söpöt ja hauskat, mutta varmasti ihan tarpeeseen nuo koiran tossut!

Hyvää loppuvuotta!