maanantai 15. marraskuuta 2010

Näyttelyssä

Lähdin eilen sunnuntaina käymään Jyväskylässä KV-näyttelyssä. Tein reissun junalla ja ihan itsekseni kun teki mieli jotain piristystä pimeään marraskuuhun. Sattui vielä niin hyvin, että molemmat omat rodut arvosteltiin samana päivänä. Katsoin ensin porokoirakehän, koiria oli mukana n. 10 joten se meni äkkiä ohi. Sitten suuntasin käppänäkehiin. Seurasin musta-hopeiden urosten arvostelut ja osan nartuista. Oli kivaa vaan katsella ilman hermopaineita oman koiran mukana olosta. Toisaalta pikkuisen kaihersi mieltä että olis mukava olla mukana...ehkä saatan vielä joskus pyöräyttää Rellan veteraanikehässä..

Tässä muutama m-h, alimmainen koira on Riian siskopuolen poika.Ei näyttelyä ilman shoppailuja, eikä nytkään :) Itselleni ostin trimmaussakset ja kännykkäkorun käppänäkuvalla ja koirille tietysti herkkuja. Lisäksi
toin Rellalle sammakkolelun...


..ja Rialle ja Rellalle löysin sademanttelit. Tällaisia olin etsinytkin ja nyt ne lähtivät mukaan kun maksoivat vaan 10€/kpl. Riia tosin ei näytä kovinkaan ilahtuneelta uudesta pukineesta =)Ei kommentteja: