keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Ajan kulku

Vuoden lopussa, viimeistään joulukuussa hankin kalenterit seuraavalle vuodelle. Kalenteri on tärkeä juttu, pitää olla ainakin yksi seinäkalenteri, johon voi merkitä menot ja muut tapahtumat. Jos painaisi asiat vaan omaan päähänsä, niin huonosti kävisi - muisti on sitä luokkaa ettei siihen ole luottamista :D Sitten pitää olla mukana kulkeva kalenteri. Kalenteritarjonta on runsasta, yleensä olen pääytynyt johonkin eläinkalenteriin ja siinä pitää olla hyvin tilaa merkinnöille. Tänä vuonna päädyin ostamisella samalla tukemaan eläinsuojelua.Seinäkalenteri on Keski-Suomen Eläinsuojeluyhdistykseltä ja siinä on kuvituksena yhdistyksen pelastamia ja uuden kodin saaneita kissoja. Taskukalenterin tilasin Animaliasta ja sen tuotolla tuetaan karhuryhmän (www.aasiankarhutarhat.com) toimintaa.


Ja tänä vuonna, aika monen vuoden jälkeen, tuli hankittua myös joulukalenteri! Partiolaiset tulivat ovelle myymään, niin piti nyt sitten ostaa...ja se on ihan tavallinen luukkukalenteri - ilman suklaata =)

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Hienoa, että kannatat eläinsuojelua. Itse ehdin jo työpaikalta ostaa kierrätysmateriaalista tehdyn taskukalenterin. Seinäkalenteri on vielä hankkimatta. Voisin äidillekin kalenterin ostaa.