lauantai 20. helmikuuta 2010

Talven lapsi

Riia täyttää tänään 9 vuotta. Talvi on nyt niin kylmä, että tuntuu ettei mikään enää lämmitä. Aurinko kuitenkin paistaa kirkkaalta taivaalta ja Riia on aina ollut varma siitä, että kun se paistaa, niin on kesä ja lämmin ja takapihalle on päästävä seisoskelemaan. Ja aika sitkeesti se siellä viihtyykin, että välillä pitää sanoa että nyt sisälle lämmittelemään. Talven lapsi siis selvästi :)

Ruska rakastaa talvea(kin) ja lunta. Viime kerralla kun käytiin Saakoskella, se pääsi riekkumaan oikein kunnolla hangessa.


Mikä hirviö sieltä penkasta oikein nousee...?!


Ruskahan se sieltä paljastui :)

Riia on nyt niin karvaisessa kunnossa, ettei kakku- ja synttärikuvia laiteta näkyviin. Trimmi odottaa tuossa maaliskuun puolella, kunhan tämä talvi nyt vähän armahtaisi.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kylläpäs nyt on karvaisilla kavereilla synttäreitä piisannut tänä viikonloppuna! Olen tässä vieraillut blogeissa ja Riia on jo KOLMAS hauva jolla nyt viikonloppuna synttärit :)

Yhdellä haukulla oli sunnuntaina, kahdella nyt sitten lauantaina syntymäpäivät. Saa nähdä vieläkö tässä blogeja kiertäessä löytyisi neljäskin viikonlopun synttärisankari!

Riialle paljon onnea! Hieno ikä! :)

Jaana kirjoitti...

No jopa on synttärisuma! Juu, Riia on hyvässä leidi-iässä :)