sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

Hormoonihirviöt

Parin viime viikon ajan Rellalla ja Ruskalla on ollut juoksut yhtäaikaa. Ja meno on ollut välillä ihan mahdotonta. Jos toinen olisi uros, niin meillä olisi kohta tusina porokoira-käppänä sekoituspentuja myytävänä :D Takapihalla on harjoitettu K-18 toimintaa oikein urakalla, onneksi ei ole naapureita vastapäätä, saisi hävetä moista toimintaa! Välillä lenkillä ollessakin jos olen pysähtynyt puhumaan jonkun kanssa niin Ruska on yrittänyt käydä Rellan selkään ja minä yritän repiä niitä irti toisistaan. Noloa! Nyt sitten sain tarpeekseni ja päätin että Rellan sterilointi tehdään tänä keväänä. Jämsänkoskelle avasi viime viikolla sivutoimipisteensä sama Otso-klinikka missä Riia leikatiin ja sinne meinaan Rellan viedä, heti huhtikuulla jos vaan saan ajan silloin. Jospa sitten meno jatkossa rauhoittuisi, kun hormoonitoimintaa on vain Ruskalla. Ehkä senkin leikkuu tulee joskus myöhemmin eteen, mutta mennään nyt ikäjärjestyksessä.

Talvi vaan on jatkunut, lunta on tullut lisää. Aurinko on sentään jo vähän paistanut ja kun paistaa niin kyllä se jo lämmitää. Ehkä ne kunnon kevätkelit tulevat vasta huhtikuulla ja sitten loskaa piisaa kun tämä lumimäärä alkaa sulamaan! Pekka päätti pitkän työrupeaman ja on nyt välillä kotonakin. Saakoskella ollaan käyty päiväseltään, vielä on liian kylmää yöpymiseen, eikä saunaan ole kiva kahlata kaiken tuon lumen läpi!
Trimmasin Riian ja nyt on pidettävä fleecehaalaria päällä. Rella on vuorossa ensi viikolla kun tuo juoksu vähän hellittää. Riian karvan pitäisi ehtiä kasvaa kesäkuulle, tarkoitus olisi osallistua pariin näyttelyyn vielä veteraaniluokkaan.

Ei kommentteja: