tiistai 8. joulukuuta 2009

Supermuonaa

Kävin tänään Jyväskylässä reumapolilla ja tulin kaupungin kautta kotiin. Kävelykadulla on ekokauppa Ekolo, jossa on tullut poikettua ennenkin. Nyt oli etupäässä hakusessa maca-jauhe, mutta se oli loppunut. Taitaa olla nykyään ihan hitti-tuote! Sen sijaan ostin lisää aineksia aamiaissekoitukseeni eli cashewpähkinöitä, goji-marjoja ja raakakaakaopapuja. Nuo kaakaopavut ovat uusi tuttavuus ja kun oottelin asemalla linja-autoa niin piti heti ottaa maistiainen. Vähältä piti etten sylkenyt papua suustani, oli aika tajuttoman pahaa! Mutta meinaan niitä kuitenkin sitkeästi syödä, vaikka papu päivässä. Raakakaakao on superfoodia niin kuin nuo muutkin ostokseni, mutta goji ja pähkinät ovat sentään hyvän makuisia :)














Ostin vielä Kemikaalicoctailin sivuilta tutun superfood suklaapatukan Ombarin, jota en ole vielä raskinut maistaa ja luomu-maapähkinätahnaa. Tämän purkin kun avasin niin meinasi mennä kerralla tyhjäksi, oli niin herkkua keksin päällä!


3 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Mitähän mahtaa olla maca-jauhe? Ikinä kuullutkaan :)

Bullukat kirjoitti...

Maca-jauhetta en ole maistanut, mutta goji-marjat ovat ihan hyviä. Tosin niin kalliita, ettei usein tule ostettua. Mä saisin varmaan koko tilipussini tyhjenemään Ruohonjuuressa.

Jaana kirjoitti...

Marika: maca-jauheesta on netissä paljonkin tietoa, mutta tässä yksi linkki jossa tuotteesta kerrotaan: http://www.lootuskauppa.fi/maca-jauhe150g-luomu
Lähinnä macaa voisi verrata gingseniin. Itse olen käyttänyt jauhetta vasta toista viikkoa, joten en osaa vielä sanoa vaikutuksesta.

Marjut: joo kalleita ovat ja siksi käytän säästellen. Tuolla Ekokolo-kaupassa mulla vaan pää pyörii, kun olisi niin paljon mitä tahtoisin ostaa. Toisaalta hyvä ettei moista kauppaa ole Jämsässä...!
Maca-jauhe muuten maistuu aika pahalta sekin, mutta menee muun ruuan seassa.