tiistai 22. joulukuuta 2009

Joulu tulee oletko valmis

Käytiin eilen Jyväskylässä. Kaupoissa oli suunnaton tungos ja taas kerran ihmettelin, että mihin sitä kaikkea tavaramäärää oikein kukaan tarvii? Ja taas kerran ihmiset luulevat kuolevansa nälkään, kun kaupat ovat pari päivää kiinni. Järjetöntä touhua. Itse kävin kävelykadulle tulleessa uudessa Punnitse ja Säästä -liikkeessä. Sieltä saa irtomyynnistä kaikenlaisia siemeniä, pähkinöitä, kuivahedelmiä yms. Ostin pähkinöitä ja raakaruokosokeria.
Tänään pesin lattiat ja tuuletin matot. Huomenna vielä liinavaatteiden vaihto ja asiointikierros, niin siinä se. Nyt harmittaa, kun Saakosken mökki on niin kesäasuttava. Jos vaikka edes vesihuolto toimisi, niin mentäisiin sinne rauhaan joulunviettoon. Mutta ehkä vielä joskus.



2 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Sanos muuta. Ostaminen on ihan älytöntä. Mehän ei tänä vuonna osteta mitään lahjoja (paitsi koirat tietty saavat pakettinsa). Ja ensi vuonna yritän olla oikein ekologinen niin lahjojen kuin pakkaustenkin suhteen.

Mari kirjoitti...

Hehee kannattaakohan mun vastata tähän postaukseen mitään, kun minua on odottamassa valtava joululahjasäkki mieheltä.. :)

Tänään kyllä huomasin todellisen jouluryysiksen käydessäni kaupoilla! Prismassakin oli aivan VALTAVAT jonot, joita ihmettelin silmät suurena.