maanantai 28. joulukuuta 2009

"Miten sinä voit?" "Lunta sataa yhä" sanoi Ihaa synkeästi. "Niin sataa" "Ja pakkanen paukkuu."

Otsikko on lainaus Nalle Puhilta ja kuvaa joulun ajan ilmoja. Lunta on tosiaan satanut liki joka päivä ja pakkaslukemat olleet melkein kahdenkympin tienoilla. Tänään katselin eläinkaupassa jo koirien tossuja, myyjä sanoi että ovat lopussa kun kysyntää on ollut niin paljon. Taitaa muidenkin varpaisia palella kuin meidän pienten! En tiedä sitten, miten tossuilla kävely onnistuisi, kun takin pukeminenkaan ei ole kaikista kivointa, ainakaan Rellan mielestä. Kun se huomaa, että takki pitää pukea, niin se yrittää piiloutua olohuoneen pöydän taakse. On vaan vähän huono paikka, kun aina sen sieltä löydän :D
Joulu meni kaikkine puuduttavine pyhineen ihan mukavasti. Aattona päivällä oltiin Saakoskella kun Pekka aurasi pihan ja lämmitettiin uunia. Illalla sitten syötiin hyvin ja saunottiin. Sain hyviä lahjoja. Pekka osti uuden poppikoneen, radio-cd-kasettisoittimen, siskolta sain paikallislehden kahden kuukauden tilauksen ja kanttinauhaa (mulla on useista pyyhkeistä lenkit hajalla eikä nauhaa ikinä muista ostaa, joten tämä oli ihan täsmätoive!) ja kaverilta Pentikin pikkuporon kaveriksi synttärinä saamalleni porolle. Sitten vielä päreisen pullokopan ja suihkuvaahtoa. Joulupäivän illalla oltiin Seijalla kahveella ja pelattiin porukalla Eurooppa-triviaa ja Aliasta.

Eilen sunnuntaina ajeltiin taas Saakoskella. Koirien kanssa en ulkoillut juuri muualla kuin omassa pihassa, sen verran huonosti auratut tiet siellä vielä oli. Tässä muutama kuva aatolta. Tuolit olivat saaneet muhkeat toppaukset!


Olisko täällä koiran mentävää polkua..?


Pieni koira suuressa metsässä :)


2 kommenttia:

Ida Maria kirjoitti...

Oikein ihanaa ja onnellista uutta vuotta!!!!

Bullukat kirjoitti...

Huhuu, missä olet, kun ei ole pitkään aikaan tullut päivitystä blogiin?