torstai 20. joulukuuta 2007

Kulttuuria

Välillä on hyväksi harrastaa muutakin kulttuuria kuin tv:n katselua =) Olin eilen Jämsän kirkossa Vesa-Matti Loirin joulukonsertissa. Enkä ollut ainoa, kirkko oli liki täynnä. Pappi, joka piti alkuun tervetulopuheen sanoi että olisipa mukavaa jos jumalanpalveluksessakin voisi sanoa että "tiivistäkää, tiivistäkää että kaikki mahtuvat" :) Konsertti oli todella loistava, Loiria säesti kitara, basso ja kosketinsoittaja joka soitti myös kanteletta. Ohjelmistossa oli muitakin kuin joululauluja, mutta onneksi tuli se paras eli Sydämeeni Joulun Teen. Sävelmät menivät todella suoraan sydämeen.

Viime lauantaina olin Jyväskylässä teatterissa, olimme reumayhdistyksen pikkujouluissa katsomassa musikaalia Viulunsoittaja katolla. Eikä tätä esitystä ole suotta kehuttu, oli paljon musiikkia ja tanssia ja huumoria. Kolme tuntia meni tosi nopeasti.

Aikeissa on jatkaa tätä kulttuuriputkea vielä elokuvalla, täällä aletaan huomenna esittää Joulutarina -elokuvaa jonka meinaan sunnuntaina mennä katsomaan yhden kaverini kanssa. Jokohan se joulu siitä alkaisi?

Ei kommentteja: