lauantai 8. joulukuuta 2007

Kesä talven keskelle

Vielä muutama päivä sitten maisema oli tämän näköistä

ja nyt taas tallataan kurassa ja hiekassa! Lämmin eteläinen tuuli tuli, toi sateet ja lämpöasteet ja niin parissa päivässä lumet olivat tiessään. Johan tässä ehtikin olla sisälläkin jo vähän aikaa siistiä, mutta taas on otettava imuri ahkerampaan käyttöön, ei siinä muukaan auta. Tänään Riia ja Rella saivat laittaa kurapuvut päälle, jotta kaikki rapa ei tartu karvoihin. Pellolle ei sitten menty ollenkaan, koska parina viime päivänä siellä on ollut kohtalaisen märkää ja etenkin savista!
Tulihan se vuosipäiväkin vietettyä viime viikolla, ei niissä enää meinaa pysyä mukana. Jos joku kysyy äkkiseltään ikää, niin vähän aikaa kyllä pitää miettiä että mikä se nyt olikaan =)
Tänään aloitin joulukorttien kirjoittamisen. Pitää kai myös saattaa päätökseen se homma, miten se onkaan niin vaikeaa valita kortti kullekin? Jos ensi vuonna laitan kortteja, niin ostan kaikille samanlaiset kortit niin on sekin ongelma pois! Muutoin ei niin jouluinen olo ole. Vaikka laitoin kyllä tonttuja pöydälle vahtimaan että ollaan kiltisti. Huomenna on joulumyyjäiset, sinne pitää mennä mukaan tungeksimaan ja ihailemaan piparkakkutaloja :)

Ei kommentteja: