tiistai 11. joulukuuta 2012

Lunta tulvillaan

Täällä tuoksuu piparkakku. Ei meillä ole pipareita leivottu, vaan voitin joulumyyjäisissä arvalla näin soman, sopivan pienen piparkakkutalon :) Kerrankin arpaonni suosi.


Myyjäisissä voitin arvalla muutakin pientä, itselleni ostin tällä kertaa helmistä tehdyn sormuksen. Synttärit tuli vietettyä ja tuntui niin joululta kun sain niin paljon lahjoja, mm. pienen pussukan kääpiösnautserin kuvalla, koriste-enkelin, muumimukin, suklaata, sukat, lahjakortin, jouluruusun, korvikset ja lahjarahalla ostin itse lompakon ja rukkaset. Toivottavasti en saa itse jouluna mitään! Siskoni oli tehnyt tällaisen upean valokranssin jonka sain hyllyyni. Kuva on huono, mutta kranssi on todella kaunis. 


Lunta on satanut, melkein joka päivä on saanut lapioida koirien tarhaa jotta Riia sopisi lumen sekaan. Kerran pyysin Pekkaa tekemään se homman ja lumi olikin siirtynyt keskelle tarhaa pieneksi vuoreksi... no, koirat saa kiipeillä kunnes jaksan lapioida sen aidan yli. Riia tarkkailemassa.


Siellä on jotain... Keksin haju tulee Ruskan nenään.


Elämme juuri vuoden pimeintä aikaa, päivän valoa on vain jokunen tunti. Vaikka lumesta on harmiakin, niin on upeaa kuinka se valaisee ja kaunistaa maiseman. Ja kuinka siistinä lattiat pysyvät, vain jokunen karvatuppo pyörii jaloissa karvalähtöisestä Ruskasta :)

2 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Hienoja lahjoja olet saanut. Tuo Ruskan kuva, kun kurkistelee kinoksen takaa, on mainio.

Mun blogi on ollut jo yli kaksi kuukautta päivittämättä. Ei tapahdu mitään, enkä jaksa. Kuvienkin ottaminen hämärässä ilman salamaa ei tahdo onnistua.

Jaana kirjoitti...

Laiskasti minäkin olen kirjoitellut, ei ole oikein ollut aiheita. Pitää välillä yrittää jotain rustata.