keskiviikko 5. joulukuuta 2012

Joulukuuta

Blogi on viettänyt taukoa, huomaamatta meni koko marraskuu ilman mitään merkintöjä. No tänään 5. päivä joulukuuta on minun syntymäpäiväni ja ajattelin sen kunniaksi kirjoitella kuulumisia. Marraskuu meni kipujen ja huonon olon kanssa. Alkukuusta liukastuin kadulla ja revähdytin pahasti vasemman lonkkani. Lonkka ei ole oikeistaan vieläkään ihan terve ja normaali, mutta nyt sillä jo sentään pystyy kävelemään. Tämän lisäksi sain eräästä reumalääkkeestä ikäviä sivuoireita, ja pitkälti toista viikkoa meni yökötyksen, oksentelun ja kuravatsan kanssa. Kunto meni heikoksi kun ei pystynyt syömään ja se vähän mitä söi tuli ulos :( pidin taukoa ko. lääkkeestä, mutta nyt pitäisi taas alkaa käyttämään sitä pienemmällä annoksella. Toivottavasti siedän sitä jatkossa, tuo olotila oli ihan kamalaa...


Onneksi toivuin sen verran että pääsin kavereiden kanssa Jyväskylään katsomaan Tuure Kilpeläisen keikkaa. Käytiin syömässä Rossossa ja pidettiin pikkujoulun tapaiset.
Koko marraskuun oli hyvin lauha. Nyt kuitenkin luntakin on tullut ja myös pakkasta, tämän viikon alku ollaan taas paleltu n. -20 asteessa. Hrrrr. No huomisesta lähtien onneks lauhtuu. Riiaa on saanut pukea ja töppöset laittaa jalkaan. Luonto on nyt hyvin kaunista, niin kuin parhaastakin maisemakortista. Tänään olen siivonnut koko päivän, illalla pitää rentoutua saunan ja herkkujen kera. Huomenna kahvitellaan sukulaisten kanssa ja vielä perjantaina kavereiden kanssa magneettikorukutsujen merkeissä :)

Ei kommentteja: