tiistai 11. syyskuuta 2012

Yhden päivän intiaanikesä

Tänään on ollut lämmin, ihan kesälämmin. Iltapäivällä mittari näytti 19 astetta plussaa. Sisällä ei juuri raaskinut olla. Aamupäivällä tehtiin koirien kanssa parin tunnin lenkki. Matkan varrella tuli jano. 


Syksy näkyy jo luonnon väreissä.


Päivällä trimmasin ja siistin takapihaa ja vein aurinkovarjon varastoon. Syysauringolta ei tarvitse enää suojautua, antaa paistaa vaan :) Koirat olivat takapihalla koko päivän, illalla käveltiin vielä joenrantalenkki. Ihanaa kun sai vielä ainakin kerran näin lämpöisen päivän tähän alkavaan syksyyn!

Sateisiinkin pitää kuitenkin varautua, siksi tilasin Peten koiratarvikkeesta Riialle Hurtan sadetakin. Takki oli tarjouksessa, ehkä tuon vihreän värin takia, vain 24 euroa. Yleensä noista saa maksaa puolet enemmän, eikä siihen olisi ollut varaa. Nyt tilauksen sai vielä ilman postikuluja :) Ruska saa huomenna kolmannen Cartrophen -pistoksensa. Vaikuttaa siltä, että lääke on auttanut, Ruska ei ole enää juurikaan ontunut :) Lenkkejä tehdään ja metsässäkin ollaan käyty. Jos yhtenä päivänä lenkkeillään enemmän, niin seuraavana sitten mennään taas lyhyemmät lenkit. Liikarasitusta pitää kuitenkin välttää. Mutta nyt sen vointi on hyvä, toivon mukaan pysyykin.

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Ihania syksynvärejä. Hieno tuo sadetakki.

Kiva kuulla, että pistokset ovat auttaneet Ruskaa :)