keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Se on kesä

Vaikka välillä on aamulenkille ollut pakko laittaa villahanskat ettei kädet palellu...siltikin, kesä on nyt ja tässä. Ja tietenkin ne kesäkukat. 


Tein tänä vuonna oikein värisuunnitelmat; etupihalla on vihreä-valkoiset ja takapihalla lila-oranssi-keltainen yhdistelmät :) Pääsin yhden kaverin kanssa käymään parilla puutarhalla, ihanassa kukkapaljoudessa. Ei sentään päässyt ihan mopo karkaamaan käsistä, kiitos niukan kukkabudjetin. Nyt vaan pitää toivoa kasvun voimaa, aurinkoa ja lämpöä. Lannoitteen saikin toiselta puutarhalta kaupan päälle.
Olen harrastanut koirien kanssa kotiseuturetkeilyä. Päätin eräs aamu lähteä kävelemään Kellokalliolle. En oikein tiennyt kuinka pitkä matka sinne on, mutta kävelymatkan päässä kuitenkin. Menomatkaan meni melkein tunti, mutta mikäs oli kävellessä jokimaisemassa.

 

Perille päästyä tuli mieleen että olisi pitänyt ottaa jotain juotavaa ja vaikka evästä mukaan, jos olisin tiennyt että matkaa on tuon verran. Kallion päälle rakennetulla terassilla olisi hyvin voinut syödä eväät. Onneksi sentään tajusin ottaa kameran mukaan ja koirat saivat tietysti taas poseerata.


Huilasin penkillä jonkin aikaa ja katselin jokimaisemaa tyytyväisenä että tuli lähdettyä. En ollut käynyt täällä päin jokea, kun tulee aina käveltyä keskustaan päin.


Ei kommentteja: