sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kesäjuttuja

Olen kierrellyt ahkerasti kirppareita viime viikkoina, tai siis niitä muutamaa mitä täällä nyt on. Vakituisten lisäksi järjestetään myös kesäkirppiksiä ulkosalla, mikä onkin kivaa vaihtelua. Pääsee kauppoihin suoraan myyjien kanssa ja voi neuvotella hinnasta :) Löysin mökille pari kivaa peltipurkkia aika halvalla vielä. Sielläkin on vain tilanpuutetta, takana sienällä näkyvään "antiikkihyllyyn" ei sovi enää juuri mitään. En raski laittaa niitä kaappiin piiloon kun ovat niin kauniita joten saavat olla nyt ihan tiskipöydän koristeena. 


Viime viikolla oltiin mökillä yötä eka kertaa tänä kesänä. Uusin sisustusta, vaihdoin väriä vihreästä sinisävyyn. Uudet matot, verhot, pöytäliinat, sohvanpäällinen ja tyynyt ja kappas vaan kun tulikin kivan näköistä. Ihan uusia ostin vain yhden maton Jyskin alesta, muut kamat oli entisiä omia ja sitten kirpparilta loput. Ei tullut kallis investointi. Tällä käynnillä Pekka teki minulle takapihalle hyllykön. Kaikki ylimääräiset ruukut, puutarhahanskat, lannoitteet ym. kamat lojuivat rumasti takaoven takana nurkassa, niin tahdoin niille säilytyspaikan. Hyllylle mahtuivat hyvin myös kesäyrtit ja tietenkin kukkia, siskolta sain lisää samettikukkia.


Sitten uimaan. Itse en tosiaankaan vielä tarkene, mutta Ruskalle se uinti taas maittaa. Tässä lenkillä pulahdus Saajoen kuohuihin. 


Kesäjuttuihin kuuluu ehdottomasti myös kesän ensimmäinen livekeikka, kun käytiin Jämsänkosken Wanhalla makasiinilla kuuntelemassa Maarit ja Sami Hurmerintaa. Ihan huippukeikka ja upea tunnelma ♥

Kesäistä juhannusviikkoa kaikille! 


1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Kivat purkit olet löytänyt. Sisustaminen on hauskaa, varsinkin jos siihen ei tarvitse pistää kamalasti rahaa.

Oikein hyvää Juhannusta teille.