maanantai 5. heinäkuuta 2010

Kesäfiiliksiä

Helteet ovat jatkuneet, onneksi on myös käynyt tuuli ettei ilma ole ollut ihan seisovaa. En ole vielä käynyt uimassa, mutta luulen että tänä kesänä kyllä menen, kun se jäi viime kesältä vallan kokonaan! Meillähän on tuo ranta ihan vieressä josta pääsee Jämsän jokeen uimaan. Pekka on käynyt siinä pari kertaa, jos minäkin seuraavalla kerralla..















Kuumalla ilmalla kannattaa olla välillä myös varjossa. Helmi nauttii kesästä viisaasti, pensaiden suojissa lepäillen. Ei sitä paljoa sisällä näy, välillä käy katsomassa
olisiko kupissa mitään syötäväksi kelpaavaa.















Apila kukkii - ja tuoksu on niin..heinäkuinen :)















Sunnuntaina käytiin Saakoskella päiväseltään. Kastelin kukat, aika hyvin olivat selvinneet kun jätin ne varjoon. Auringonkukat oli kasvaneet, toivottavasti kukkivat myös joskus. Sitten piti vähän herkutella; lettuja mansikkahillon ja kermavaahdon kanssa ja kahvia. Nam!















Kermavaahtoa jäi meiltä ja syötin loput koirille. Ruska näyttää tässä vähän
syömisen mallia.... =D




















Tänään olin mattopyykillä, pesin kuusi mattoa ja käräytin samalla selkäni. Kyllä nyt on rusketusraitoja! Neljä likaista mattoa jäi vielä, pitää nekin pestä vielä joku päivä. En laita puhtaita mattoja vielä lattialle, Ruskalla alkaa piakkoin juoksu ja karvaakin lähtee vielä, joten paljaat lattiat on helpompi pitää puhtaana.

Nautitaan kesästä nyt täysillä, kuumuutta en valita, en viime talven jälkeen. Ja onneksi kesää on vielä jäljellä, niin kuin Mamba ja Tero Vaara lauloivat perjantaina Iskelmäfestareilla 8)

Ei kommentteja: