maanantai 28. kesäkuuta 2010

Juhannuskuulumiset ja vähän muutakin

Tänä kesänä juhannus sujui maalla ja kaupungissa. Perjantaina lähdettiin Saakoskelle. Eipä oltukaan käyty kahteen viikkoon, kun Pekka on ollut työreissulla. Ruoho oli "pikkasen" kasvanut ja eka homma olikin alkaa trimmamaan pihaa. Minulla oli oma trimmeri mukana jotta sain siistiä kukkien ja pensaiden ympäristöt, kun joku trimmaili viime kesänä mun istutuksia alas... :D Sitten lämmitettiin saunaa, syötiin kalaa ja uusia perunoita alkupaloiksi. Tuumattiin että grillaillaan myöhemmin illalla ulkona. No, päivä oli aurinkoinen, mutta sitten illalla alkoi satamaan, joten ruuan laitto meni sisäpuuhaksi. Muutoin ilta meni saunoessa ja telkkaria katsoessa.


Lauantaina tultiin takaisin kaupunkiin, koska Helmiä piti tulla ruokkimaan. Meillä oli kovasti aikomus lähteä jonnekin juhannustansseihin, mutta koska kyyti puuttui, niin lavatanssit jäivät. Sen sijaan käytiin parin kaverin kanssa paikallisessa pubissa. Sinnekin riitti porukkaa, joten ei ne kaikki vietä juhannusta landella..

Helmin lisäksi piti tulla antamaan ruokaa siilille. Olen laittanut niille Helmiltä jääneitä muonia tai liottanut koirannappuloita ja hyvin maittaa :)


Vaikka lavatansseihin ei päästy, niin iskelmäfestareille Himokseen toki mennään. Liput on hankittu perjantaille, esiintymässä on mm. Mamba, Yö, Neljänsuora, Eija Kantola, Suvi Teräsniska ym. Festarit on kolmipäiväiset, mutta budjetti ei anna myöten käydä kuin yhtenä päivänä. Mutta hyvä niinkin, ainakin viime vuonna siellä oli tosi kivaa!

Kannattaa näköjään osallistua kaikenlaisiin skaboihin. Facebookissa Best Friendin sivulla osallistuin muodonmuutoskilpailuun, jonne piti lähettää lemmikistä kuva ennen ja jälkeen turkinhoidon. Laitoin kuvat Riiasta ennen ja jälkeen siistimisen ja tänään tuli siitä hyvästä postissa paketti. Herkkua on monenlaista, tuumaa koirat ja tommonen kiva karvalelu. Kyllä kelpaa :)
1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Voi kun tuo pihallasi käyvä siili on ihana. Mä olen vaan pari kertaa tänä kesänä nähnyt täällä siilin :(