sunnuntai 11. huhtikuuta 2010

Niitä näitä

Kevät on täällä! Aurinko on sittenkin olemassa! Pääsiäisen aika oli vielä aika harmaata, mutta nyt päivisin on ollut kymmenisen astetta lämmintä. Joutsenpariskunta kävi joella levähtämässä ja tänään lensi pari kurkeakin talon yli. Lumikasoja toki vielä löytyy, mutta suurin osa on sulanut. Tiet ovat kuivahtaneet niin, ettei tarvi aina tulla kuratassujen kanssa kotiin. Odotan kovasti, että pääsisi koirien kanssa metsään. Vielä siellä on liikaa lunta ja märkää.
Lämmennyt sää tietää myös sitä, että koirat ovat saaneet kevyemmän kesälookin, mikä on varmaan ihan tervetullutta kylmän talven jälkeen. Omilla koirilla uusi karva on jo hyvässä kasvussa ja on syytäkin, kun laitoin Riian näyttelyilmoituksen Oriveden näyttelyyn postiin viime viikolla. Orivesi on kesäkuun puolessa välissä ja sitä ennen on Jämsän näyttely mihin pitäisi myös mennä.
Rellalle tilaisin vihdoin leikkausajan ja sterilisaatio tehdään viikon päästä maanantaina. Vielä ei jännitä, mutta eiköhän sitä vielä ehdi. Sitä ennen, tasan viikon päästä on Seijan ensimmäisen lapsenlapsen ristiäiset ♥ Kutsu on tullut meillekin, joten sitten mennään kuulemaan minkä nimen pieni tyttö saa.
Viime viikolla tein sijoituksen, sijoitin rahaa uusiin kävelykenkiin. Kenkäkaupassa huomasin heti nämä kengät ja mukaanhan ne lähtivät. Ne on jalassa ihanan pehmoiset ja hyvät kävellä, niin kuin Riekerin kengät yleensä on.


Vielä pitäisi sijoittaa uusiin lenkkareihin, vanhat lenkkarit ovat loppuun kävellyt, eikä ne tue jalkoja enää kunnolla.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Teilläkin on siellä sterilisaatio edessä. Tsemppiä vain jo näin etukäteen :)

Tyynen leikkauksesta tulee nyt tiistaina kuluneeksi kaksi viikkoa ja alkaa olemaan ihan ookoo kunnossa. Yhä on leikkausalue hieman punainen, vaikka on parantunut hyvin.

Torstainahan me käytiin eläinlääkärissä kun haava näytti vähän ärtyneeltä ja Tyyne sai lisää lääkettä niskaansa. Onneksi on alkanut sen jälkeen parantumaan :)

Jaana kirjoitti...

Juu kiitos. Rellaakaan ei ole koskaan nukutettu, mutta eiköhän se hyvin mene. Kyllä siinä se pari viikkoa menee toipuessa, olen varautunut "sairaslomaan" :)
Kiva kun Tyyne on jo ok.