sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Metsäilyä ja match showta

Vihdoin lumet ovat sulaneet niin että ollaan koirien kanssa päästy metsään. No toistaiseksi vain Saakoskella, siellä metsä on lähempänä kuin kotona. Kyllä koiratkin nauttivat kun saavat haistella ja tutkailla taas maastoa.
Nämä kuvat on otettu 12.4. kun lunta oli
vielä paikoittain.Sitten melkein kahden viikon päästä tuosta oli jo ihan sulaa. Tuossa metsässä ei harrasteta tehometsänhoitoa. Näin hieno on tämä aikanaan kaatunut puu kun on saanut rauhassa sammaloitua.Ruska käy syömässä tuoretta hevonkakkaa naapurin hevostarhassa. Kiltit hevoset eivät juuri piittaa koirista, vaan tulevat tervehtimään ja katsovat uteliaina mitä tuo pieni eläin puuhastelee. Olisi kiva osata lukea niiden ajatuksia!


Kävin viime viikolla Riian kanssa match showssa. Osallistuttiin veteraaniluokkaan, siinä oli mukana viisi koiraa ja Riia tuli kolmanneksi. Tämä oli harjoittelua näyttelyitä varten ja meni ihan ok. Riialta on tosin hävinnyt se paras ryhti, vaikka liikunta on vielä hyvää niin seisottamisessa sen häntä roikkuu alhaalla ja se seisoo hieman vetäytyneessä asennossa. Ja vaikka yritän innostaa sitä puhumalla kaikki hiiret, oravat ja väiskit läpi, niin ei meinaa oikein auttaa :/ Eikä se innostu oikein makupalastakaan tarpeeksi. No, tarkoituksena on osallistua vielä näyttelyharjoituksiin, jospa siellä tulisi esiin joku juttu mikä antaisi ryhtiä lisää. Tai sitten häntään pitää laittaa rautalankaa :D
Rellan leikkauksesta tulee huomenna kuluneeksi viikko. Toipuminen on sujunut hyvin, haava on siisti ja pidemmille lenkeillekin taas pääsee. Saas nähdä vaikuttaako leikkaus mitenkään sen luonteeseen, kun Riian kohdalla ainakaan ei tapahtunut mitään muutosta.

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Tuollainen onkin ainoa oikea metsä. Kun pääsisikin kunnon metsään. Tytötkin tykkäisivät.

Näyttelyharjoituksia meilläkin. Hilma menossa ekaa kertaa junnuluokkaan Somerolle. Ei tahdo seistä paikalla hetkeäkään, joten haasteita riittää...