maanantai 19. lokakuuta 2009

Teetä ja nenäliinoja

Siinä puitteet tälle päivälle viikonloppuna iskeneen flunssan takia. Että pitikin joku virus jostain napata! Ja taas, niin kuin yleensä en ollut yhtään varustautunut vasta-iskuun. Kotona ei ole auringonhattua, ei carmolista, ei valkosipulia - ei niin mitään mitä olisi voinut ottaa ensi-avuksi. Koskahan sitä oppii varautumaan :/
Niin sitten olen juonut kuumaa teetä hunajalla, niistänyt ja sitten taas niistänyt. Ja laittanut villasukat jalkaan. Onneksi ei sentään ole kuumetta, ei siltä ainakaan ole tuntunut. Aamupäivällä satoi vielä lumiräntää, ei yhtään piristänyt oloa! Kai se on viisainta käyttää koirat iltapissillä ja painua peiton alle lukemaan. Ja toivoa ettei huomen aamulla ole yhtä tukkoinen olo kuin tänään..

2 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Toivottavasti hellittää nopeasti. Itse olen ollut flunssaisen oloinen jo muutaman viikon, mutta ei onneksi ole iskenyt. Auringonhattu-uutetta olen nykyisin osannut pitää varuilta kaapissa.

Nauti kirjoista vällyjen alla.

Jaana kirjoitti...

Tänään iltapäivällä oli jo vähän parempi olo, kai se tästä menee. Viime yönä nukuin ainakin yhdeksän tuntia ja aamulla oli ihan töötti olo. Huomaa selvästi että pimeys alkaa vaikuttaa väsyttävästi!