keskiviikko 9. syyskuuta 2009

090909

Pitää tällekin päivälle laittaa tekstiä jotta saa otsikkoon tuon päivämäärän. Tänään oli kesä. Onko se sitten intiaanikesä kun on kesäpäivä kesken syksyn? Lämpötila nousi ainakin plus kahteenkymmeneen. Tässä todiste (näkyy paremmin kun klikkaa kuvan isommaksi):


Päivästä vei ison osan tour de Jämsä -pyörälenkki jonka tein Seijan kanssa. Eli poljettiin Jämsänkoskelle ja toist puol jokkee takaisin. Tahdoin käydä siellä parilla kirppiksellä, mutta kumpikaan ei ollut auki. Höh. Sitten käytiin kahvilla veljen luona, eläinten hautausmaalla siistin Repekan ja Jaspin haudat ja poikettiin myös ihmisten hautausmaalla. Päivä oli myös erittäin tuulinen, mutta tuuli oli lämmin. Tämä kuva on Jkoskelta, taustalla t
ehtaan rakennuksia.


Matkalla poikettiin vielä Helin (Ruskan kasvatti-äiti) puotissa. Nämä jänikset on kyllä ihania - no kanit siis :) Eikä ne ole myytävänä!


Väiski ja Mansikka


Sitten kun tulin kotiin niin lähdin koirien kanssa postiin hakemaan kahta pakettia. Raahasin paketit äitin luo, koska ne oli kimppatilauksia. Itselle sain uudet verhot olohuoneeseen ja odotetun uuden kameran. Se on vähän parempi toiminnoiltaan kuin entinen. Kävin myös kirjastossa hakemassa varatut kirjat, onneksi niillä onkin kuukausi lukuaikaa, ettei tarvi niin kiireellä lukaista. Nyt en vain osaa päättää kummasta aloitan!

2 kommenttia:

Bullukat kirjoitti...

Lämmintä on ollut. Kuuma tuli kaupoilla ollessa.

Mari kirjoitti...

Oh pupusia! Taitavat olla belgianjättejä ainakin ulkonäöstä päätellen :)