tiistai 28. heinäkuuta 2009

Tervaa ja vadelmia

Eilen aloitin tämän vuoden marjasatokauden. Kävin noukkimassa Saakosken vadelmapuskista litran verran marjoja. Vadelmat kypsyvät monessa erässä, joten eiköhän sieltä vielä saa niitä lisääkin, jos kukaan muu ei keksi samaa paikkaa! Hyviä olivat, osa meni väkisinkin sangon ohi suuhun :)















Illalla vielä tervasin Pekan kotoaan tuomat kärrynpyörät. Näin ne kestävät paremmin ulkoilmaa, minne päin pihaa ne sitten päätetäänkin sijoittaa. Upeat pyörät, mitähän kaikkia teitä nekin ovat aikoinaan kulkeneet..














Ompelin viime viikolla kirpparilta ostetusta vanhasta verhosta kolmet verhot Saakoskelle keittiöön ja saunaan. Ihan hyvät niistä tulikin, keittiö varsinkin piristyi kukkaisesta kankaasta.


















Tänään olin kotona kun pestiin Seijan kanssa mattoja. Puhdasta tuli taas kerran, en raaskisi millään laittaa puhtaita mattoja lattialle, kun joku (jotkin..) ne täällä aina sotkee.. no ehkä jonkin aikaa voi olla ilman mattoja kun nyt on ollut ihan lämpöiset ilmatkin.

Huomenna onkin sitten aika mennä reumalääkärin tarkastukseen, vähän jännittää verikokeiden tulokset. Nyt otettiin myös kolesteroliarvot, mielenkiintoista verrata niitä parin vuoden takaisiin arvoihin... Torstaina mennään toistamiseen Jkylään, kun Pekka huollattaa autonsa. Sitten onkin ralliviikonloppu. Lauantai ollaan motissa, kun Leustun pikis ajetaan kahteen kertaan ja sulku kestää koko päivän. Toivottavasti saadaan hankittua uusi videokamera, niin tallennetaan kun Kimi Räikkönen kurvaa meidänkin ohi!

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Ihanaa marjasatoa. Itse olen metsämansikoita napsinut suuhuni koirien kanssa kulkiessa. Lähistöllä on kyllä vadelmapuskiakin. Pitäisiköhän käydä tsekkaamassa tilanne.