torstai 9. heinäkuuta 2009

Sadepäivänä

Tänään on tullut vettä aika rapiasti. Päivällä satoi useamman tunnin ajan, aamulenkki saatiin tehtyä kuivin käpälin, mutta iltapäivällä kastuttiin. Olen saanut tehtyä rästihommia, koneella kuvien käsittelyä ja järjestelyä ja muotoilin tätä blogiakin jonkin verran. Viime kuussa alasleikatut orvokit kukkivat taas niin nätisti, että saivat kunnian päästä otsikkokuvaksi.

Kävin eilen vähän shoppailemassa, parilla kirpputorilla ja Tiimarissa. Jotenkin kirpparilla sain kehitettyä aika suivaantuneen olotilan. Siellä olisi ollut niin monta sellaista kivaa kippoa ja kuppia, jotka olisivat loistavasti sopineet kesäkodin sisustukseen; joko käyttöön tai
sitten vaan koristeeksi. Mutta kun jotenkin ne ei sovi Saakoskelle, etenkin kun seinää koristaa isännän suuri mopoplakaatti, niin siihen on hankala ympätä mitään romanttista ja sievää. Pah. Niinpä hyvät ideat sitten jäivät vaan haaveen asteelle, ainakin tällä kertaa. No jotakin toki ostin, ja etenkin kun Tiimarin tavaramarkkinoilla oli isot alet, niin pakkohan sieltä oli ostaa!

Kirppareilta tarttui lukulamppu makkariin, pieni puinen leikkuulauta, ruskea lautanen ja sentään yksi kippo, ihana ruusupurkki! Tiimarin kamaa on kortit, helmet, lautasliinat, kori ja auringonkukka, joka pääsee koristamaan Saakosken huussin seinää :)


Tämä mökkisisustamisen buumi on oikeistaan lähtöisin ystäväni Marjutin blogista, missä hän on esitellyt hankkimiaan kirjoja. Minä olen sitten lainannut niitä kirjastosta ja hurahtanut aiheeseen ihan täysin. Uusimmat lainat hain eilen, nämä kaksi mökkikirjaa. Ja näiden myötä hurahtaminen taitaa vaan pahentua...


Tuosta kirpparilta ostamastani lautasesta tein pihalle pienen vesiaiheen. Idea lähti siskontytöltä, joka näytti kuvaa omasta vastaavasta asetelmastaan. Virittelin siitä tällaisen, mutta tuo vaatii kyllä kivien lisäksi vielä jonkun korkeamman elementin. Pitää taas poiketa kirpparille, jospa sieltä löytyis. En vielä tiedä mikä se olisi, mutta sitten varmaan tiedän kun näen sen.
Lopuksi on pakko laittaa vielä kukkakuva, muratti kun on niin nätti!

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Kivoja löytöjä. Toi auringonkukka on hauska. No, sä voit hurahtaakin mökkisisustukseen, kun on edes paikka, mitä sisustaa. Minä vaan katselen kirjojen kuvia ja huokailen.