keskiviikko 24. kesäkuuta 2009

Vanhoissa paikoissa

Pyöräilin tänään kaverini Sirkan kanssa Jämsänkoskella. Se liitettiin Jämsään tämän vuoden alusta, mutta tuntuu edelleen ihan omalta kylältään. Paikkaa hallitsee upm:n paperitehtaan miljöö. Erääseen tehtaan vanhaan varastorakennukseen avautui tänä keväänä Wanha Makasiini. Meidän retken tarkoituksena oli käydä katsastamassa, minkälainen paikasta oli tehty. Aika hieno se kyllä oli, sisustus oli tehty vanhoilla huonekaluilla, esineillä ja valokuvilla. Tilassa oli tietty kahvila ja erilaisten käsitöiden myyntiä. Me juotiin kahvit ulkosalla auringonpaisteessa. Eikö olekin kauniit ikkunaluukut?


On se vanha.


Makasiinilta ajelimme sitten Vanhalle Myllylle. Täällä on tullut käytyä ennenkin nauttimassa hyvästä ruuasta. Tällä kertaa nautimme terassilla yhdet siiderit :)

Vanhoissa rakennuksissa ja tavaroissa on aina oma hieno tunnelmansa. Jos ne osaisivat puhua, niin mitä kaikkia tarinoita niillä olisikaan kerrottavanaan..

2 kommenttia:

Ninalandia kirjoitti...

Oih, mäkin tahdon!!!

Vanha Mylly on aina ollu jotenkin symppis paikka. Vaikka tosi harvoin siellä tuli käytyä.

Maalaisena mä oon kyllä hetkittäin kateellinen siitä, että ihmiset pääsee liikkumaan pyörällä ihmisten ilmoille ja yleensäkin paikkoihin alle puolen tunnin. Meiltä kun siihen pystyy just ja just autolla =)

Bullukat kirjoitti...

Ihana paikka! Kaikki vanha ja mennyt maailma kiinnostavat minua. Lomalla täytyy käydä mm. Porvoossa.