maanantai 15. kesäkuuta 2009

Mikä kesä?

On kurja aina valittaa säästä, mutta ei oo kivaa kun on 10 astetta lämmintä, vettä tihuttaa ja tuulee niin että tukka lähtee. Nyt juhannusviikkona kun kesän pitäis olla hehkeimmillään. Pitää vaan toivoa ettei jussina sada, ainakaan paljon. Tarkoitus olis kuitenkin mennä maalle, joten olis kiva saada oleskella pihallakin ilman sadevaatteita... No onhan tässä toki ollut ihan sortsikelejäkin, että ei tää nyt ihan penkin alle ole mennyt tämä alkukesä.

Piristystä on tuonut syksyn reissun suunnittelu. Mulle tuli tuossa toukokuussa sellainen fiilis että nyt olis päästävä taas pienelle matkalle syksyllä. No sitten vaan Minnalle ja Seijalle kyselyä että onnistuisko. Eikä niitä tarvinnu kauaa suostutella kun Minna jo laittoi suunnitelmia sähköpostiin. Ja pienten pähkäilyjen jälkeen matkasta sukeutui tällainen: lento Helsingistä Budapestiin, sieltä autolla Bratislavaan ja vielä Wieniin. Yhteensä viiden päivän reissu syyskuun lopulla. Meidän seurueeseen tuli kahden hölön lisäys kun kaverini Jaana lähtee ja tietenkin..Pekka! :) Pekka siis pääsee oikein kunnon naisporukkaan, jos Minnan mies ei sitten vielä tule mukaan. Tämä nyt sitten tietää sitä, että tässä kesän mittaan on vedettävä kukkaron nyörit entistäkin tiukemmalle, huh.
Etenkin kun varasin koirille hoitopaikan Boondocksista. Matka on siihen aikaan, että en osannut tietää ketään, kuka voisi hoitaa koirat. Näin ainakin tietää, että koirat tulevat hoidetuiksi, eikä asialla tarvitse vaivata ketään. Helmin hoito kotiin on helpompi järjestää. Hienoa päästä taas näkemään uusia paikkoja, luulen että nuo kaikki ovat upeita kaupunkeja!

Pekka on töissä aika tiiviisti, viime viikonloppuna vain käytiin lauantaina Saakoskella. Kukat olivat kasvaneet sielläkin ja kaikki uudet istutukset olivat säilyneet hyvinä. Pekka kävi naapurissa mönkijällä ja paluumatkalla Riia ja Rella saivat kyydin kotipihaan =)Koe seikkailut
matkoja taita
Näe vehreitä marjamaita
Maut maista ja ääniä kuule
Ota selvää
älä vain luule
Koe villisti
elämän retki
elä jokainen,
jokainen hetki.

Tuon runon löysin kun guugletin "kesäruno" ja se sopiikin hyvin tähän postaukseen :)

Ei kommentteja: