lauantai 21. maaliskuuta 2009

Maaliskuisia kuvia

Sain pari viikkoa sitten uuden kännykän, jossa on vaatimaton kamera. Sillä on sitten tullut näpsittyä kuvia sieltä sun täältä, joita tässä nyt osa. Kuvien laatu ei ole hyvä, kun kamerassa on vain 2 megapikseliä, mutta ehkä tässä nyt menevät tällaisina tuokiokuvina.

Trimmasin Riian ja Rellan äskettäin ja Riia on tässä palttoo päällä äidin luona. Se katselee ikkunasta näkyisikö pihalla oravia, niillä kun on tapana siellä juoksennella. Äiti sanoi että ota nyt kuva kun se istuu tuossa kuin vanha ukko takki niskassa :D


Vielä on lunta jäljellä vaikka kuinka. Tämä on Saakoskelta, Ruska odottaa uutta lumipalloa haettavaksi.


Tämäkin on Saakosken metsästä. Kuusen juuren oli kerran ilmestynyt tällaisia reikiä. En nähnyt missään eläinten jälkiä ja ihmettelin kenen tekosia nämä ovat. Kuvan ottamisen jälkeen kun kävimme tuolla, niin reiät olivat suurentuneet ja lisääntyneet. Lisäksi puun runkoon, parin metrin korkeudelle oli ilmestynyt samanlainen reikä. Jos joku tietää mikä eläin tekee tällaisia, niin kerro minullekin, olisi kiva tietää!


Samaisesta metsästä, kevätaurinko sieltä kurkistaa..


Tämä kuva on meidän lenkkipellolta. Tällä viikolla myös neljä metsäkaurista olivat ulkoilemassa, kuten kuvassa selvästi näkyy =) Niin ne on ne pienet pisteet siellä takana... kohta kuvan ottamisen jälkeen laitoin Ruskan hetkeksi kiinni koska kauriit olivat niin näköetäisyydellä, että se olisi varmasti lähtenyt perään.


Vielä yksi kännykkäotos, Saakoskelta tämäkin. Riia osaa ottaa auringosta täyden hyödyn, sohvalla se meni tyynyn päälle könöttämään, kun aurinko niin sopivasti siihen osui :)

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Ihan hyviä kuvia kännykällä otetuiksi. Ihanaa kun kevät tulee.