torstai 28. elokuuta 2008

Trimmailua

Jes, nyt on Riia ja Rella trimmattu. Tein tänään Riian "loppuun" kun aloitin viikolla trimmin Saakoskella. Ostin viime lauantaina Valkeakosken näyttelystä uudet sakset ja trimmiveitsen ja niitä piti kokeilla. Ihan hyvät olivatkin ja Riian karva irtosi sujuvasti. Vielä kun teroitutin Andiksen terän Jole-tuonnissa, niin eiköhän taas trimmit suju. Jätin molemmille tytöille päälaen karvat, koska niillä on tapana ylikasvaa vaikka muu karva on vielä suht siistin näköistä. Pään karvat saavat olla ainakin kuukauden ajan, sitten nypitään ne pois. Koirat ovat vaan aika koomisen näköisiä kun niillä on tuollainen beatles-tukka =) Ja sitten vielä kun tänään taas vaihteeksi satoi vettä ja kurahaalarit laitettiin päälle, niin olipas ainakin minulla hauskaa :DRellalle ostin Mustista ja Mirristä hienon T-paidan kun sitä tuntui niin viluttavan. Paita on vähän iso ja taidan siirtää sen Riialle ja käyn ostamassa Rellalle pienemmän koon.

Ilma ei ole enää mikään lämmin, päivälämpötilakin on jäänyt alle viidentoista asteen. Voi itku, pitääkö sortsit jo viedä varastoon?! Mutta sukkahousuja EN vielä suostu laittamaan!
Huomenna tulee puoli vuotta siitä kun tapasin Pekan eka kerran :) Saatamme lähteä vähän juhlistamaan asiaa illalla kylille. Akuliinassa on parikin bändiä esiintymässä Metko-tapahtuman tiimoilta.

Ei kommentteja: