maanantai 28. heinäkuuta 2008

Mattopyykkiä ja muuta puuhaa

Tänään oltiin Seijan kanssa mattopyykillä. Pestiin mun omia ja Saakosken mattoja yhteensä 11. Sää oli suosiollinen tähän hommaan; tuuli ja aurinko yhdessä kuivattavat matot varmaan aika mukavasti. Pitää illalla hakea niitä kotiin kuivamaan, en uskalla yöksi jättää matonpesupaikalle.
Ilma lämpeni vihdoinkin! Meinasin viime viikolla Saakoskella ollessa polttaa nahkaani, vaikka piha onkin suht varjoinen. Uimassa ei ole tullut käytyä, vaikka lauantaina käytiin Pekan kanssa katsastamassa n. parin kilometrin päässä oleva uimaranta. Siisti ranta, jospa joskus vielä tulisi käytyä testaamassa ennen kuin vesi alkaa kylmetä.

Viikko sitten olin helmikorukurssilla Seijan kanssa. Paikallinen askartelukauppa järjesti yhden illan kurssin. Tein siellä kolmet korvikset ja rannekorun. Helmityöt on kivoja, meinataan Seijan kanssa askarrella lisää koruja porukalla. Niitä jopa minäkin tumpelo osaan jotenkin tehdä :D

Kolme päivää ja suurajot alkavat! Tai siis Neste Rally Finland. Nytpä meneekin pikataival melkein omasta pihasta! Tai siis Pekan pihasta n. 20 metrin päästä ajetaan
Leustun pikis. Eipä olekaan vuosikausiin tullut oltua pikiksellä, mutta nyt on melkein "pakko" olla. Mennään ehkä läheisen mäen luo katselemaan, siinä olisi hyviä hyppyreitä. Leustu ajetaan lauantaina.

Ei kommentteja: