perjantai 13. kesäkuuta 2008

Kesäkukkia ja snautserikortteja

Menköön nämä kaksi asiaa nyt samaan juttuun, vaikka niillä ei nyt sinänsä ole mitään yhteistä. Tärkeitä kuitenkin kumpikin.

Tein vielä viimeiset (luultavasti) kesäkukkaostokset tänään. Kausi alkoi jo toukokuussa kun ostin ne pakolliset kevään ekat orvokit. Niitä on saatava joka kevät, kun muuten on vielä ankean ruskeaa ja harmaata. Ja ne kestävät pientä pakkastakin. Sitten sain Pekalta aivat ihanat riippupetunian ja daalian:Seijalta sain samettikukan taimia, joita yhdistelin hopeaputouksen, petunioiden ja ahkeraliisan kanssa. Uutena kukkana löysin aivan ihanan pienikukkaisen tuoksupielikin, jonka laitoin pöydälle mehitähtiruukkujen seuraan. Tänään ostin sitten vielä kaksi samettikukkaa, pari lobeliaa ja krassin.Nyt pitää sitten vaan toivoa paljon lämpöä ja aurinkoa että kukat menestyvät :) Ja pitää varmaankin ostaa vielä kanankakkaa tai muuta lannoitetta, ravinteita kuluu kukkimiseen!

Snautserikorttikokoelmani on saanut täydennystä. Ostin 8 korttia samalta henkilöltä jonka kanssa olen asioinut huuto.netissä. Nyt hän otti ystävällisesti suoraan yhteyttä minuun ja tarjosi kortteja. Toki olisin ostanut vaikka kuinka monta korttia, mutta kun budjetti ei antanut myöten tällä kertaa enempään. Yritin valita nyt mieleisimpiä ja tässä kuva nyt tämän hetkisestä kokoelmastani:

Ei kommentteja: