torstai 7. helmikuuta 2008

Vilistelyä

Tytöillä on kaverina walesin springerspanieli Vili. Vili on vajaa 2-v. leikattu uros, joten sen kanssa on turvallista seurustella myös juoksujen aikaan. Kun Vili oli pentu, niin Ruska pelkäsi sitä :0 joo....kun tuo sellainen reppana ja Vili juoksi innoissaan perässä. Arvelin että tilanne muuttuu kun Vili leikataan, ja niinhän se tekikin. Nyt ne ovat kamuja ja leikit sujuu. Vili asuu omakotitalossa jonka piha on aidattu ja se on ympäristön koirien suuressa suosiossa! Vilillä riittää kavereita joka päivälle leikkimään. Mekin vieraillaan siellä välillä, kun Ruskan voi turvallisesti pitää siellä irti. Tänään viimeksi käytiin ja tässä muutama kuva.


Riia ja Rella tykkäävät enempi olla sisällä herkkujen äärellä kun Vilin emäntä pitää kyllä huolen siitä että koirat eivät lähde sieltä kuivin suin =)Hitsi kun laitoin tuonne kotisivulle että sivujen uudistaminen on työn alla...no oikeesti en ole edes vielä aloittanut..uups. Visiota kyllä on jonkinlaista mutta että sen saisi tehtyä, niin siinäpä homma. Pitäis alkaa paneutumaan, että ne tosiaan valmistuisi tän vuoden aikana!

Ostin tänään kolme uutta santtua, siis kukkaa saint pauliaa. Entiset eivät enää suostuneet virkoamaan talven jälkeen joten heitin ne pois. Tuli heti niin keväinen olo kun sai väriä ikkunalaudalle. Toivottavasti nämä jaksavat kukkia pitkään ja ahkerasti. Ostin myös multasäkin, joidenkin kukkien multa pitää varmaan piakkoin vaihtaa.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vaihdatko santut isompiin ruukkuihin nyt,vai annatko rauhassa ensin kukkia? Minäkin ostin tänään nätin vaaleanpunaisen santun.T.Ritu

Jaana kirjoitti...

No mietin tuota ensin että pitäiskö vaihtaa, mutta taidan nyt antaa olla kun kukkivat niin hyvin. Sitten seuraavana keväänä voi vaihtaa mullat ja isommat ruukut :)