maanantai 18. helmikuuta 2008

Tehoja lisää!

Viime perjantaina kävi yksi toive toteen, kun sain uudemman tietokoneen! Tuttavani ostivat itselleen ihka uuden koneen ja ystävällisesti antoivat entisen minulle, jippii!! Siinä on paaaljon enemmän tilaa ja tehoa kuin tässä vanhassa, joten käyttäminen on huomattavasti mukavempaa. Nyt varmaankin kotisivujen uusiminen etenee vähän vauhdikkaammin... ;) THANK YOU sooooo much Pirjo and Ivo!!

Muuta happeninkiä: eilen illalla olin kaverin kanssa kirkossa kuuntelemassa Turun tuomiokirkon poikakuoron esiintymistä. Oli kyllä tosi kaunista kuunneltavaa, kuoron lisäksi urkutaiteilija Kalevi Kiviniemi pisti kirkon urut pauhaamaan vallan mahtavasti.

Tänä aamuna kävin eka kertaa elämässäni jalkahoidossa. Terveydenhoitokoululla toimii opiskelijoiden pitämä jalkahoitola Varpikkaat, jossa saa jalkahoitoa ja neuvontaa tosi edullisesti, 15 €/kerta. Kynnet hoidettiin, jalat rasvattiin ja sain sisäkäytössä pidettävät jalkatuet. Mukavalta tuntui, pitäisi ehtiä käymään vielä toisenkin kerran tässä kevään aikana.

Ei kommentteja: