sunnuntai 25. marraskuuta 2007

Tiptap

Tämä viikonloppu on mennyt viihteen merkeissä. Perjantaina pidettiin parin likkakaverin kanssa omat pikku pikkujoulut. Käytiin rossossa syömässä ja sitten kiidettiin himosareenaan Paula Koivuniemen seuraan 8) Paula on kova mimmi; nyt kuusikymppisenä saa satoja ihmisiä vallan villiin menoon! Ei huonosti. Viimeksi olen nähnyt Paulan ravintolassa joskus 90-luvun alkupuolella ja silloin oli ihan toinen meininki, niin viilee ja leidimäinen...nythän se on ihan rock!

Tänään oli sitten äiteen päivät, sekä nimi- ja syntymäpäivä. Käytiin syömässä kakkuja yms. makeeta ja suolasta. Seijan kanssa ostettiin tarjoamiset ja minä ostin vielä joulukalenteriarvan. Muitakin mieleisiä lahjoja äiti sai. Sit puhuttiin, että ensi vuonna kun äiti ja Seija täyttää pyöreitä vuosia ja minä vähemmän pyöreitä, niin pidettäis yhdet yhteiset pippalot joskus kesällä. Sepä oliskin hupaisaa, toivottavasti saadaan toteutettua.

Nyt on sitten talven ensimmäinen nuha päällä. Ei kovin pahana, mutta nenä punoittaa aiheeseen sopivasti, sen verran on tullut niistettyä. Että tipetipe ja niin pois päin!

Ei kommentteja: