torstai 8. marraskuuta 2007

Kakkuloita ja keräilyä

Sain tänään uudet kakkulat. Eli siis silmälasit. Entiset alkoivat olla siinä pisteessä että hyvä kun läpi näkyi. Oli siis aika hankkia uudet. Kävin ensin silmädottorella ja ilmeni että näkö oli jonkin verran huonontunut. No ehkä, kun edellisestä käynnistä oli päässyt lipsahtamaan reilu viisi vuotta...ups. Sitten vaan valikoimaan kehyksiä, ei muuten mikään helppo juttu. Onneksi löytyivät kivat ja aika edulliset, lisäksi lasien kokonaishinnasta sai kivan 100 euron plussa-alennuksen, joten ei kai tässä jää velkavankeuteen sentään kovin moneksi vuodeksi! Nyt vaan pitää opetella näkemään tavallaan uudestaan, kestää jonkin aikaa ennen kuin silmät tottuvat näihin. Ehkä parin päivän päästä maa näyttää olevan taas tasaisesti paikoillaan =)

Tänään sain myös lisäystä snautserikorttikokoelmaani. Kaupasta ei näitä kortteja juurikaan löydä, joten turvauduin huuto.netin palveluksiin, hyvällä tuloksella. Huusin sieltä (näin ens alkuun) kuusi korttia. Kaksi niistä on oikein hienoa vanhaa mallia. Olen laittanut korttivalikoiman keittiön seinälle, trimmipöydän yläpuolelle ja siinä on myös muutama iso snaku-taulu. Sitten kun kukkaro taas sallii, niin taidan huutaa lisää kortteja. Valikoimiin on kiva saada täydennystä!
Keräilen muitakin tarvikkeita, kuten vanhoja koirakirjoja joita ostan etupäässä kirjaston poistomyynnistä tai joskus antikvariaatista. Sitten keräilen delfiinitarvikkeita kylppäriin. Kylppärin sisustus on kokonaan delfiiniaiheinen ja omasta mielestäni tosi hieno! Keräilen myös koriste-enkeleitä, näitä aika valikoidusti. Enkelit ovat makkarissa avohyllyssä ja sinne sitten kerääntyy pölyä. Ja että mä inhoon pölyjen pyyhkimistä, joten tämä ei ole kovin hyvä yhdistelmä. Mutta toistaiseksi saavat olla hyllyllään, tosin lisäystä sinne tulee aika harvoin. Vielä keräilen saksanpaimenkoirakortteja, kokoelma karttuu nykyään aika hitaasti, koska rotu ei enää asu meillä ja huonolta näyttää että enää koskaan asuisikaan :( Ehkä joku päivä pistän sen kokoelman myyntiin, mutta se ei sitten taatusti lähde halvalla. Ja viimeksi, keräilen vielä miniviinapulloja! Niitä on kertynyt ulkomaanreissuilta, omilta ja muiden tuomina. Jokunen myös ihan kotomaasta. Ja ne pullot on korkkaamattomia ja pysyvät myös! Keräily on mukavaa, etenkin silloin kun löytää kokoelmiin jotain uutta.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Minulla olisi pikkupullojen kokoelma myytävänä. 300 pulloa. Olen kyllästynyt pyyhkimään pölyjä. Jos tiedät jonkun joka olisi kiinnostunut, niin ottakoon yhteyttä. :)
Zeal-lady@luukku.com