sunnuntai 7. huhtikuuta 2013

Tikru tuli taloon!


Pitkänäperjantaina meille tuli Tampereelta tämä tomera pieni Tikru-tyttö :) Tikru on eräästä kennelistä ja se tuli meille Riian kaveriksi ja meille kaikille iloksi ja seuraksi. Tikru on kuvassa vasemmalla puolella.Tikru on malliltaan ja olemukseltaan paljon Rellan kaltainen. Se on erittäin reipas, meidän lenkit Riian kanssa meinasivat mennä ihan löntystelyiksi, mutta Tikru laittaa meihin nyt vauhtia! 

Helmi on ollut Tikrulle outo otus. Sitä olisi kiva jahdata jos vaan saisi luvan! Onneksi Tikru uskoo hyvin kieltoja. Luulen että se aikaa myöten tottuu Helmiin ja sen nopeisiin liikkeisiin. Nyt jo viikossa on kehitystä tapahtunut. Ja ovathan ne jo nukkuneet samassa sängyssä, eli minun vieressä..
Tikru on n. 5½ vuotias ja se on tehnyt kahdet pentueet syntymäkennelissään. Ja täällä kaikki uroksen omistajat kiittävät kun kulmille tuli uusi tyttö jolla on juoksuajat.. luulen että leikkuutan sen tulevaisuudessa ihan jo koiran oman terveyden kannalta, ettei tule kohtutulehduksen vaaraa. 
Nyt me kuitenkin tutustutaan edelleen toisiimme. Kevät on pahasti myöhässä ja kovasti jo odotan että päästäisiin mökille ja metsään lenkeille. Siellä on taas uusia paikkoja Tikrulle näytettäväksi :) 

3 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Onnea uudesta perheenjäsenestä.

Bullukat kirjoitti...

Oli kyllä niin huippu-uutinen, että Tikru tuli taloon :)

Jaana kirjoitti...

Kiitokset molemmille :)