tiistai 29. tammikuuta 2013

Talvista tammikuuta

Kiva kun tämä tammikuu on kohta loppu. Helmikuussa ollaan jo vähän lähempänä kevättä :) Ja se on niin lyhyt kuukausi että ihan pian on maaliskuu. En yhtään kevättä odota en.... mutta oikeistaan se odotus on kivaa aikaa. Tämä tammikuu on ollut aika normi-aikaa. Zumbat alkoivat ja nyt viime marraskuun liukastumisessa loukkaantunut jalka kestää taas zumbata, hieno juttu. Kavereiden kanssa käytiin Himoksessa Tuure Kilpeläisen keikalla, tietysti kun näin lähelle päästiin :) 
Tilasin Riialle jo pitkään haluamani Hurtan talvimanttelin. Peten koiratarvikkeessa oli nyt niin hyvä tarjous, että kannatti ostaa. Normaalihinta näillä takeilla on liki 50 euroa ja nyt sen sai n. 26 euroon. Riian ilme taas osoittaa kuinka ihastunut se itse on uuteen pukimeen =)  


Takki on ollut tarpeen, välillä on ollut ihan kirpakoita pakkasia. Töppösiä on myös tarvinnut laittaa jalkoihin, Riia on vanhemmiten tullut aina vaan aremmaksi tassuistaan. Jos sillä riittää ikää, niin ensi talven investointi on sitten uudet kunnolliset tossut. Nyt olen parsinut vanhoja fleecetöppösiä kun ovat kuluneet jo puhki.


Tammikuussa aurinkokin näyttäytyi ja sai nauttia upeista päivistä kohtuullisen pakkasen kera. Meidän lenkkipellolle oli ajettu hyvä tie kulkea ja sitä on käytetty ahkerasti. Tässä Ruskan terveiset teille kaikille:
1 kommentti:

Eerika kirjoitti...

Teille olisi blogissani haaste, jos jaksat ottaa vastaan.