torstai 4. lokakuuta 2012

Löytö

Kävin alkuviikosta pelastusarmeijan kirpparilla. Yleensä en liiemmin katso kirjahyllyyn, mutta nyt ohimennessäni vilkaisin mitä lastenkirjoja on tarjolla. Ja siitä se osui silmiin. Kirja jota olen etsinyt ihan kaikkialta: kirjaston poistomyynneistä, antikvariaateista, kirppareilta ja netistä - tuloksetta. Mutta nyt se oli siinä: Ihmeauto Chitty Chitty Bang Bang! Ja nimenomaan se versio, jossa kuvitus on samaisesta elokuvasta. Olen nähnyt elokuvan joskus pienenä, en edes muista milloin, mutta tykkäsin siitä paljon ja nyt aikuisena tuli mieleen hankkia tämä kirja. Hankkiminen ei sitten ollutkaan niin helppoa, mutta vihdoin onnisti, ja ihan sattumalta! Olinpa tosi onnellinen kun lähdin kirja kainalossa kirpparilta :) Ai niin, kirjan hinta oli 1 euro =)


Eikä kirja ollut ainoa löytö; Ruskalle ostin uudenveroisen Jokke-pannan eurolla, itselleni nahkarannekkeen eurolla ja saman verran maksoi tuo peltinen pikku sanko :) Että tykkään kirppareista =)

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

No olipa iihana löytö, ja vielä halpakin. Ja nu muutkin hankinnat on ihania. Kirppikset on kyllä kivoja. Kiertää vaan tattis usein, niin ei missaa kivoja juttuja, jotka yleensä menee heti.