tiistai 20. joulukuuta 2011

Ei niin joululta tunnu

Kun ulkona on pimeää ja ruoho vihertää, teillä lentää kura, lämpötila plussan puolella ja taivaalta tulee vettä, on todella vaikea saada minkäänlaista joulufiilistä. Koko joulukuu on oikeistaan mennyt sen talven odottelussa, mutta nyt taidan alkaa luovuttamaan. Ehkä vien talvikenkiä takaisin varastoon, koska kumiteräkengät on ainoat mitä nyt on voinut pitää. Lumilapiokin on ollut toimettomana takapihalla lokakuusta lähtien, kun varauduin jo silloin lumentuloon..hah! Olen ajatellut ostaa uuden toppapuvun alennusmyynneistä, mutta nyt olen harkinnut sen vaihtamista sade-asuun.. No, positiivista on tietenkin se, ettei koirien tarvitse palella kuten parina viime talvena.
Joulua en ole "valmistellut" mitenkään, joulukortit ostin ja lähetin viime tipassa, pari lahjaa on edelleen hankkimatta. Koristeita en meinaa kaivaa varaston periltä. Siivouskin on siinä ja siinä, paljonko kannattaa, koska hiekkaa ym. tulee sisälle väkisinkin kaikkien tassuissa ja jaloissa. Jouluna pitänee keskittyä lähinnä syömiseen ja juomiseen, niin eiköhän se siitä suju!

1 kommentti:

Bullukat kirjoitti...

Ei ole joulufiilistä täälläkään. Kaikki joulukoristeet pakattuna kotona. Lahjoja en ole ostanut, enkä kotiin mitäön jouluruokaakaan varaa. Työ vienyt energian täysin. Mutta ehkä ensi vuonna taas juhlistetaan kunnolla joulua.